diffuser aroma plastik ngisor 180ml

  • 120ML Aroma Essential Oil Diffuser Ultrasonic Aromatherapy Diffuser Cool Mist Humidifier Whisper Quiet – 7 Color Changing Lights for Car Home Office Bedroom (Wood Grain)

    120ML Aroma Minyak Esensial Diffuser Ultrasonik Aromaterapi Diffuser Kelangan Mist Humidifier Bisik Tenang - 7 Lampu Ganti Warna kanggo Mobil Ngarep Kantor Kamar Tidur (Bukisan Kayu)

    Babagan item iki

    • 【Desain Unik】 7 LED warna-warni sing bisa diowahi, tangki banyu 120ml, Pembuat Mist, Operasi sing sederhana, Mist sing apik. Kanthi serat kayu putih / Peteng / serat kayu entheng 3 warna bisa dipilih, diffuser aroma digawe saka bahan PP sing ramah lingkungan kanthi alami , BPA free.
    • 【7 Ngganti Lampu LED】 Werna bisa diuripake utawa disetel dadi siji warna tetep.duwe sistem sing sepi, nggunakake teknologi ultrasonik, diffuser aromaterapi iki ora bakal ngganggu sinau, kerja utawa turu.
    • 【Fungsi Utama】 Ngilangi tekanan. Perawatan kesehatan.Udara sing resik.Aromaterapi & nentremake pikiran .Pelembab & nutrisi.
    • 【Prinsip Operasi】NEWTHING aroma diffuser nggunakake gelombang ultrasonik kanggo enggal nguap banyu lan lenga atsiri ing tank, kanggo gawé kelangan arum lembab.
    • 【Diffuser aromaterapi】 Wektu kerja: 6-7 jam.Tangki banyu: 120 ml.Bobot produk kira-kira 200g.Fungsi Super Silence Unik. Sistem perlindungan anti-kering. Aromaterapi, humidifikasi, pemurnian.
  • 2022 Hot sale Wood Grain Marble aroma diffuser 120ML Portable USB Essential  DC-8760

    2022 Penjualan Panas Kayu Gandum Marmer aroma diffuser 120ML Portabel USB Penting DC-8760

    Diffuser aroma sing lucu Tambah kelembapan Ngilangake tekanan urip Bahan PP lan Kabut Kelangan: Nggunakake bahan PP, diffuser iki nyebarake aliran kabut suhu kamar sing nyaman, sing nyedhiyakake jangkoan sing cocog kanggo ruangan ukuran cilik utawa medium.
    Cahya Suasana Romantis: Diffuser minyak atsiri InnoGear duwe 8 warna sing nyenengake, cahya bisa ngalih saka surem dadi padhang.Apik kanggo nggawe atmosfer, meditasi, utawa digunakake minangka lampu wengi.
    Otomatis tanpa banyu: Sampeyan bisa turu kanthi tenang lan tetep diffuser iki ing wayah wengi tanpa kuwatir.Diffuser bakal mati kanthi otomatis yen banyu wis entek.
  • 2022 Getter 100ml Portable Car Mist Humidifiers Mini Humidifier  – 8277

    2022 Getter 100ml Portable Mobil Mist Humidifier Mini Humidifier – 8277

    Jinis bisnis: Produsen
    Kata Kunci: Diffuser Aroma Aroma
    Swara: <36db
    Fungsi: Aromaterapi
    Sawise-sales Service Disedhiyakake: ya
  • Essential Oil Diffuser Waterless, USB Battery Operated Cordless Car Diffuser, Mini Aroma Diffuser

    Diffuser Minyak Atsiri Tanpa Banyu, Diffuser Mobil Tanpa Kabel USB, Diffuser Aroma Mini

    FITUR

    1. Tanpa banyu:

    Nganggo teknologi difusi kadhemen, ngowahi lenga atsiri dadi uap mikro sing apik kira-kira 1-3 mikron tanpa panas lan banyu.Wewangian bisa nutupi 107-645 Sq ft ing sawetara menit.

    2. Nirkabel:

    Baterei lithium 2200mAh sing dibangun, bisa diisi ulang lan portabel, bisa digunakake 80 jam kanthi mode paling murah.

    3. Otomatis Mati

    Sensor cerdas sing dibangun ing diffuser aroma mbantu mateni kanthi otomatis sawise 2 jam

    4. meneng:

    Teknologi ultrasonik ngidini kabut sing aman lan alus kanthi swara kurang saka 35 dB, mula kerja utawa istirahat sampeyan ora bakal diganggu.

  • Oil Humidifier Pink Flower USB Aromatherapy Essential Oil Diffuser Air Aromatherapy Diffuser Aromatherapy Diffuser

    Minyak Humidifier Bunga Merah Muda USB Aromaterapi Minyak Esensial Diffuser Udara Aromaterapi Diffuser Aromaterapi Diffuser

    Kita yakin kembang minangka diffuser aroma paling apik ing alam.Peternakan kembang Wewangian Alam wis ngrancang metode kepemilikan kanggo nggawe kembang awet.We tuwuh koleksi klasik, digunakake short-urip, kembang wewangian kanggo mekar lengkap.Banjur kita hydrate wewangian mekar karo bahan-bahan alami kita, jinis perawatan kulit creme moisturizing.Saben macem-macem duwe aroma sing nyenengake, nggawe hadiah sing dihargai lan nggumunake kanggo kabeh wong.

  • SpaRoom Mini Majesto Essential Oil Diffuser – Aromatherapy for Large Rooms – Automatic Safety Shut Off – Matte Black

    SpaRoom Mini Majesto Essential Oil Diffuser - Aromaterapi kanggo Kamar Gedhe - Safety Otomatis Mati - Matte Black

    • ULTRASONIC DIFFUSER: Seneng wangi minyak esensial favorit amarga diffuser kualitas dhuwur iki ngowahi banyu lan lenga dadi kedhul wangi kanggo nyebar ing kamar gedhe.Diprogram kanthi fitur safety shut-off sing ngidini diffuser mateni kanthi otomatis nalika tingkat banyu sithik banget kanggo nyegah overheating.
    • GAMPANG DIGUNAKAN: Cukup isi kompartemen njero nganggo banyu lan lenga esensial favorit, pasang ing ndhuwur, pencet tombol lan sampeyan siyap ngowahi papan dadi spa.Mlaku nganti 5 jam ing mode kabut terus-terusan, nggawe ruangan sing kebak aroma alami sing tahan suwe.
    • DESIGN KOMPAK: Ora kaya diffuser sing gedhe banget, desain hemat ruang kita cocog kanggo meja, meja kopi, meja wengi, utawa meja tanpa kompromi papan utawa gaya sampeyan.Diffuser ireng jet kita duwe finish matte, dipérang dadi sinar cahya warna sing muter.Seneng aromaterapi saka diffuser aroma sing cocog banget ing papan apa wae.
    • IDEA GIFT sing apik banget: Yen sampeyan butuh barang kanggo acara khusus, diffuser minyak esensial aromaterapi minangka hadiah sing apik, sing bisa entuk manfaat saka kabeh wong.Kanthi kombinasi gaya, desain lan fungsi iku dijamin hit!
    • Jeneng merek sing sampeyan percaya: SpaRoom minangka ahli utama ing saindenging jagad babagan aromaterapi lan duwe spesialisasi ing Diffusers & Essential Oils.Tujuane yaiku nggawe produk gaya urip sing migunani kanggo nambah kesejahteraan sakabehe kanthi nambah pikiran, awak, lan omah kanthi rega terjangkau!
  • 2022 EVERLASTING flower essential oil aroma humidifier 7 color changing -8805

    2022 EVERLASTING kembang aroma minyak esensial humidifier 7 werna ganti -8805

    Rincian cepet

    Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Getter
    Nomer Model:DC-8805
    Output Mist (galon / dina):30
    Daya (W):5
    Tegangan (V):5
    Layanan sawise-sales kasedhiya:suku cadang gratis
    Garansi:1 Taun
    Tipe:Humidifier Impeller Kelangan-Mist, Humidifier Ultrasonik
    Kapasitas:180 ml, 180 ml
    Instalasi:usb, Tabletop / Portable
    Kontrol Kelembapan:Humidistat
    Fungsi Timing:ya wis
    rame:<36db
    Fungsi:Aromaterapi, Humidifikasi
    Aplikasi:Mobil, Komersial, Rumah Tangga, Omah Kantor Kamar Tidur Lobi Hotel
    Sumber Daya:USB
    App-Controlled:ya wis
    Cetakan pribadi:No
    jeneng produk:Humidifier Aroma Ultrasonik
    warna:Putih, pink, biru, OEM
    Bahan:ABS + PP
    jeneng:Mesin Humidifier Udara
    Fitur:Rasane Nyaman
  • Essential Oil Diffuser Metal Vintage 100ml Ultrasonic Humidifiers Has An Automatic Shut-off Function Without Water LED Lights Cool Mist Humidifier Offices

    Diffuser Minyak Esensial Logam Vintage 100ml Ultrasonik Humidifier Nduwe Fungsi Mati Otomatis Tanpa Lampu LED Banyu Kelangan Pelembab Kabut Kantor

    Babagan item iki

    • 【Desain Penampilan Apik】: Diffuser minyak atsiri ETAROWKS nganggo desain berongga logam kanthi swasana retro lan elegan.Padha pilihan sampurna kanggo dekorasi.Cukup cilik, ora ngemot BPA, ramah lingkungan lan aman, lan bisa diselehake ing ngendi wae lokasi sing disenengi, kayata kamar turu, kantor, sinau, kamar bayi, lsp.
    • 【Siji Mesin Kanthi Multiple Fungsi】: fungsi peralatan kalebu-diffuser minyak atsiri ambu, humidifier kabut kadhemen, cahya wengi, bisa bantuan lingkungan kebak wewangian lan humidify udhara, lan ana lampu padhang, sampeyan bisa ndandani werna. miturut kabutuhan Utawa siklus werna, pencet dawa tombol lampu kanggo mateni lampu kanggo aromatherapy.
    • 【Gampang Digunakake Lan Resik】: Ultra-sepi, nggunakake teknologi ultrasonik, diffuser minyak esensial iki kerjane kanthi tenang, uap diffuser ultrasonik ramping lan alus, sing bisa njaga integritas minyak esensial.
    • 【Kanthi Ora Ana Fungsi Mati Otomatis Banyu】: nalika tank banyu diffuser lenga kebak banyu, bakal kanthi otomatis mateni daya, tanpa kuwatir bab apa wae gawe piala kanggo sampeyan utawa mesin dhewe, sampeyan uga bisa milih wektu mlaku beda kanggo kabut (0.5H / 1H / 2H / 3H↑ - disetel dening pabrikan), diffuser minyak esensial iki gampang banget lan praktis.
    • 【Layanan Sawise Penjualan】: Diffuser minyak esensial sing paling sehat, kanthi mung rong tombol kanggo operate, gampang digunakake lan gampang diresiki.Iku pilihan banget kanggo produk kluwarga.Yen sampeyan nemoni kangelan nalika tuku, please aran gratis kanggo hubungi kita.Tim teknis ETAROWKS tansah ana ing mburi sampeyan.

  • 100ml Ultrasonic Aromatherapy Essential Oil Diffuser, with 7-Color Night Light

    Diffuser Minyak Esensial Aromaterapi Ultrasonik 100ml, kanthi Lampu Malam 7 Warna

    Babagan item iki

    • Diffuser aromaterapi elektronik ultrasonik kanthi kapasitas banyu 100ml;njaba putih
    • Nyebarake minyak atsiri sing nguap menyang udhara kanggo nggawe swasana ati sing santai lan santai
    • 7 pilihan lampu wengi warna kanggo ambiance
    • 5 jam wektu mlaku terus
    • Mateni kanthi otomatis yen tangki banyu kosong
    • Bisik operasi sepi
  • 100 ml USB mini essential oil aroma diffuser, automatic off safety switch – 7 color LED lights and 4 timer settings suitable for home office car travel aroma diffuser (Wood grain)

    Diffuser aroma minyak esensial mini USB 100 ml, saklar safety mateni otomatis - lampu LED 7 warna lan setelan 4 timer sing cocog kanggo diffuser aroma lelungan mobil kantor omah (biji kayu)

    Babagan item iki

    • * Fitur tombol "LIGHT" kalebu: 7 warna panggantos lampu LED sing bisa dipilih, lampu wengi, siklus urip / mati sing bisa diprogram lan mateni otomatis.Nalika banyu wis entek, kanthi otomatis mati kanggo nglindhungi piranti.
    • * Wektu pangaturan tombol "MIST": 30 menit, 60 menit, 120 menit, 180 menit.Sampeyan bisa milih wektu yen perlu.Sawise wektu wis rampung, piranti bakal mati.
    • * Isi ruangan sampeyan nganggo minyak wangi sing lucu kanggo nambah swasana ati lan nyuda stres nalika kesel.
    • * Ayo driver santai, moisturize kulit, nambah semangat driver, lan ngisi energi.Nggawe lingkungan mobil luwih nyaman.
    • * Minyak atsiri alami ditambahake ing banyu lan bisa digunakake minangka mesin minyak wangi.Produk iki nggunakake minyak atsiri 100% alami kanggo nyedhiyakake spa ing omah.Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk iki, hubungi kita sanalika bisa.Kita bakal ngolah masalah sampeyan sanalika bisa.
  • Essential Oil Diffuser, Mini USB Aromatherapy Oil Diffuser 80ml Portable Cool Mist Diffuse Humidifier with 7 Colors LED Night Lights, BPA-Free,Waterless Auto Shut-Off for Home Office Bedroom (White)

    Diffuser Minyak Esensial, Mini USB Diffuser Minyak Aromaterapi 80ml Portable Cool Mist Diffuse Humidifier kanthi Lampu Malam LED 7 Warna, Bebas BPA, Mati Otomatis Tanpa Banyu kanggo Kamar Tidur Kantor Ngarep (Putih)

    Babagan item iki

    • Priksa manawa iki cocogkanthi ngetik nomer model sampeyan.
    • 【Lampu LED 7 Warna lan Bebas BPA】 Diffuser aroma iki duwe lampu wengi 7 warna sing sampeyan pilih, cahya sing lembut menehi kesenengan sing romantis lan nyenengake.utawa mateni kabeh lampu kanggo pepeteng total.Digawe saka bahan BPA-free supaya sehat kanggo bayi.
    • 【Desain Portabel lan Operasi Gampang】 Desain portabel 80ml, Output kabut saka diffuser minyak tekan 15-20ml / jam kanggo 6-8H. Ana tombol 4-in-1 kanggo ngontrol papat fungsi (Daya / Mist / Cahya / Turu) .Powered karo USB,Sampeyan bisa nyambung daya seluler lan laptop kanggo nggunakake.
    • 【Desain Aman & Super Sepi】 Diffuser minyak esensial kita dirancang kanthi fungsi mati otomatis tanpa banyu lan nggunakake teknologi ultrasonik canggih, sepi banget tanpa swara ngganggu sing ora bakal ngganggu sampeyan nalika turu utawa kerja.Kabut kelangan terus-terusan lan nggawe aman kanggo bocah lan kewan.
    • 【Ningkatake Kualitas Udara】Tambahake lenga esensial sing paling disenengi, rasakake aroma sing nyenengake kanggo menehi omah sing seger, aroma sing wangi, alon-alon humidify hawa lan ngilangi bledug lan alergen, ngilangake stres, lan nikmati istirahat sing jero.
    • 【Jaminan】 Diffuser Minyak Esensial Aroma kita nyedhiyakake dhuwit bali 45 dina lan garansi 12 wulan tanpa kuwatir.Dhukungan layanan pelanggan 24 Jam. Mangga hubungi kita yen sampeyan nemokake pitakon.
  • Aromatherapy Essential Oil Diffuser – 150ml Tank Ultrasonic Aroma Humidifier – Adjustable Mist Mode, Auto Shut-Off – for Home, Office & Bedroom

    Diffuser Minyak Esensial Aromaterapi - Humidifier Aroma Ultrasonik Tangki 150ml - Mode Mist sing bisa diatur, Mati Otomatis - kanggo Omah, Kantor & Kamar Tidur

    Babagan item iki

    • Minyak Esensial: Tambah Minyak Esensial kanggo nggawe spa aromaterapi ing omah sampeyan.Gunakake sembarang pilihan saka 100% lenga murni utawa campuran khusus curated kanggo nyetel swasana ati sampurna sampurna kanggo sampeyan dhewe.Apa sampeyan pengin Ngaso, Fokus, Purify, Energize utawa Turu, kita duwe solusi sing sampurna kanggo sampeyan.
    • Luwih sehat kanggo kulawarga: Ora kaya lilin lan menyan, ora ana asap sing bisa ngganggu sinus.Nggunakake diffuser kabut sing adhem luwih aman kanggo kamar bocah tinimbang geni sing mbukak utawa diffuser panas.Saben diffuser minyak atsiri ArtNaturals nggunakake teknologi kabut ultrasonik kanggo panyebaran uap maksimal, sanajan ing ruangan gedhe.
    • FRESHENER UDARA ASLI kanthi MANFAAT AROMATERAPI: Ganti penyegar udara beracun lan pasang nganggo diffuser aroma alami kabeh lan gunakake minyak esensial adhedhasar tanduran murni.Miturut Mayo Clinic, laku aromaterapi bisa menehi relief saka kuatir lan depresi, nambah turu lan nambah kualitas urip, utamané kanggo wong karo kondisi kesehatan kronis.
    • TIMER & OTOMATIS: Tangki 150 ml bisa nganti jam 4:5 kanthi otomatis mati ing tangki kosong.Uga dilengkapi setelan timer 1 utawa 3 jam opsional.Apik kanggo atmosfer, meditasi, utawa digunakake minangka lampu wengi kanggo bocah-bocah.
    • SAFETY & QUALITY: Disertifikasi dening EUROLAB.Diffuser Minyak Esensial kita duwe garansi 12 wulan lan jaminan dhuwit bali.Coba produk kita bebas risiko.