Basis Produksi

Perusahaan kita duwe luwih saka 150 karyawan, 8 personel R&D lan 24 staf penjualan.Perusahaan kita duwe 2 karyawan gelar master, 16 karyawan sarjana. Umur rata-rata karyawan kita yaiku 26 taun. Perusahaan kita kalebu area luwih saka 4.000 meter persegi. Apa maneh, kita duwe SIEMENS, FUJI, YAHAMA lan gunung permukaan maju liyane. (SMT) jalur produksi lan ndhukung peralatan testing AOI, ion banyu reresik equipment.We duwe 3 jalur produksi kanggo TITAN-400/EPK-1 / ELECTROVERT gelombang soldering, lan 2 multi-stasiun baris perakitan otomatis, lan duwe profesional garis test mesin lan metode anti-tuwa.

Informasi Pabrik

Ukuran Pabrik Luwih saka 4.000 meter persegi.
Pabrik Negara/Wilayah Gedung D, No.8 Chuangfu Road, Xiaogang Street, Beilun District, Ningbo, Zhejiang, China.
Jumlah Lini Produksi 5
Kontrak Produksi Layanan OEM Ditawakake Layanan Desain Ditawakake Label Pembeli Ditawakake
Nilai Output taunan US$50 Million - US$100 Million