Kabar

  • Kepiye Cara Diffuser Minyak Esensial?

    Kepiye Cara Diffuser Minyak Esensial?

    Minyak atsiri ora owah akeh sajrone milenium, nanging cara nyebarake.Proses nyebarake lenga aromatik sing luar biasa kaya Bergamot menyang lingkungan wis dikembangake sajrone pirang-pirang abad saka prasaja nganti canggih.Sampeyan ora butuh kualifikasi ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti kenapa kita butuh pembersih udara?

    Apa sampeyan ngerti kenapa kita butuh pembersih udara?

    Pisanan kanggo nggunakake pembersih udara amarga polusi udara alami.Polusi udara alami uga biasane diarani PM2.5.Cilaka saka bledug dhewe ora serius, nanging area partikel PM2.5 gedhe.Kegiatan kasebut kuwat.Iku gampang kanggo masang bahan beracun lan mbebayani.Lan omah ...
    Waca liyane
  • Perusahaan nganakake rapat staf pertengahan taun

    Perusahaan nganakake rapat staf pertengahan taun

    Tanggal 4 Juli 2022 perusahaan kita nganakake rapat staf pertengahan taun ing ruang rapat gedhe.Tujuan konferensi kasebut yaiku kanggo nambah kohesi internal karyawan.Uga nambah daya saing perusahaan.Sauntara kanggo menehi inspirasi kanggo semangat kerja tim.Ayo saben staf ngerti ...
    Waca liyane
  • Carane njaga humidifier

    Carane njaga humidifier

    Kelembapan ing udhara minangka pitulung sing apik kanggo nutrisi kulit.Luwih migunani tinimbang nglamar topeng lan nglamar lotion saben dina.Mulane, kanggo dhasar ngatasi masalah kulit garing, kita kudu nyetel asor udhara.Humidifier udara minangka piranti sing bisa ...
    Waca liyane
  • Masalah umum lan Solusi kanggo Diffuser Aroma

    Masalah umum lan Solusi kanggo Diffuser Aroma

    P: Apa yen diffuser aroma ora metu karo kabut 1. diffuser aroma diblokir Sampeyan bisa nggunakake sikat cilik sing dicelupake ing banyu anget 60 derajat kanggo ngresiki skala.Utawa nambah uyah sethithik karo cuka, sing bisa mbubarake banyu lan alkali kanthi efektif, lan kabut bakal alon ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara aromaterapi nambah batuk lan ngresiki sistem pernapasan

    Kepiye cara aromaterapi nambah batuk lan ngresiki sistem pernapasan

    Ing cuaca sing adhem, wong tuwa ing omah ngrokok utawa bronkitis kronis bakal watuk, lan bocah-bocah bakal watuk amarga kadhemen, lan hawa kabut sing terus-terusan ndadekake saluran ambegan kabeh krasa gatal, apa cara produk aromaterapi bisa mbantu?Sadurunge, kita nuduhake ...
    Waca liyane
  • Minyak atsiri sing digunakake ing mobil

    Minyak atsiri sing digunakake ing mobil

    Napa Minyak Esensial ing Mobil?Sing apik "ambu mobil anyar"?Iku asil saka atusan bahan kimia mati-gassing!Mobil rata-rata ngemot puluhan bahan kimia (kayata flame retardants lan timbal) sing mateni gas menyang udara sing kita ambegan.Iki wis digandhengake karo kabeh saka sirah nganti kanker lan ...
    Waca liyane
  • Kulawarga, ayo ambegan bebarengan Kepiye carane bisa nambah pertahanan kita sinau kanggo ambegan?

    Kulawarga, ayo ambegan bebarengan Kepiye carane bisa nambah pertahanan kita sinau kanggo ambegan?

    Kulawarga, ayo ambegan bebarengan Kepiye carane bisa nambah pertahanan kita sinau kanggo ambegan?17/06/2022 Ayo Sinau Ambegan Kanthi AROMATERAPI KANGGO TINGKAT PERTAHANAN Kita Ambegan kanthi apik uga bisa nambah pertahanan alami ing wong diwasa, bocah lan wong tuwa.Kanthi cara iki kita kabeh bisa entuk manfaat saka ...
    Waca liyane
  • BUKU: AROMATERAPI FOR YOU

    BUKU: AROMATERAPI FOR YOU

    Pengarang: Maribel Saiz Cayuela.Gelar Ilmu Biologi saka Universitas Otonomi Barcelona.Spesialis Biologi Tumbuhan.Pascasarjana ing Dietetika lan Nutrisi.Dheweke nyinaoni AROMATERAPI ILMIAH lan tanduran obat sajrone 27 taun lan uga kanggo formula ...
    Waca liyane
  • Yen sampeyan nggoleki diffuser sing kompak, cilik, ora butuh akeh ruang.Nanging ngetokake kabut sing kuat, banjur diffuser aroma 2 ing 1 & humidifier ultrasonik iki minangka pilihan sing sampurna ...

    Yen sampeyan nggoleki diffuser sing kompak, cilik, ora butuh akeh ruang.Nanging ngetokake kabut sing kuat, banjur diffuser aroma 2 ing 1 & humidifier ultrasonik iki minangka pilihan sing sampurna ...

    Diffuser Minyak Esensial 100ml kanggo Kamar Cilik, Diffuser Aromaterapi 3-in-1 Ultrasonic Cool Mist Humidifier Lampu Garam Himalaya kanggo Kamar Bocah-bocah Kamar Tidur Kantor Ngarep, 7 Lampu Ganti Warna, Desain MULTIFUNCTIONAL Otomatis: Diffuser udara iki multifungsi kanggo ngawula ora mung minangka esse ...
    Waca liyane
  • Kaca Kedatangan Terbaru 120 mL Aroma Diffusers Keren Mist Humidifier 7 Lampu LED Kantor Yoga Spa

    Kaca Kedatangan Terbaru 120 mL Aroma Diffusers Keren Mist Humidifier 7 Lampu LED Kantor Yoga Spa

    Getter Kedatangan Paling Anyar Kaca Aromaterapi Minyak Esensial Diffuser, 120 mL Aroma Diffuser Kelangan Mist Humidifier Ultrasonik karo 7 Lampu LED Otomatis Mati kanggo Omah Kantor Yoga Spa (ireng ireng) 7 Warna Lampu LED Ganti: Minyak Esensial Diffuser Sparking Imajinasi Anak karo 7 Ganti ...
    Waca liyane
  • Apa yen diffuser aroma ora kedhul

    Apa yen diffuser aroma ora kedhul

    Diffuser aroma bisa nyedhot hawa lan nyegerake hawa njero ruangan.Kanthi efek aromaterapi sing beda-beda, bisa muter peran sing beda-beda, kayata nyenengake, turu, lan sapiturute. Diffuser aroma kudu disambungake, banjur kabut alus bakal metu saka muncung.Yen mesin ora kabut utawa ...
    Waca liyane