Anggota Inti

CEO perusahaan

Gavin Lang

sesanti:

Pimpinan barang teknologi rumah tangga paling anyar;

Karep:

Produk sing ramah lingkungan nggawe urip sampeyan luwih apik.

team

Sales Supervisor
Dalei
Dheweke duwe pengalaman pirang-pirang taun ing perdagangan manca lan apik kanggo mbantu para pelanggan ngatasi kabeh masalah.
Katrampilan komunikasi Inggris sing apik banget kanggo menehi pengalaman koperasi sing nyenengake.

Kepala departemen packaging
Lijun Lang
Standar kita yaiku nyedhiyakake kemasan sing nyenengake para pelanggan, Tujuane yaiku nyuda karusakan produk sing disebabake transportasi.

Ketua tim R&D
Rongfeng Huang
Kualitas, Fungsi, Penampilan: Indispensable.
Sawise menehi saran desain profesional, produk anyar pelanggan ora mung unik ing wangun, nanging uga duwe fungsi sampurna.Pungkasan, ing pasar pelanggan entuk sambutan sing durung ana sadurunge.

Manajer Produksi
Dehai Chen
Patuhi sistem 5S pabrik kanthi ketat, ngontrol kemajuan produksi, njamin kualitas lan kuantitas kanggo ngrampungake tugas produksi.