Babagan awake dhewe

Ningbo Getter Electronics Co., Ltd. didegaké ing 2010.We minangka perusahaan terpadu industri lan perdagangan sing utamané ekspor-oriented lan dodolan domestik, desain, pembangunan, produksi lan Manufaktur. Ing 10 taun kepungkur, Ningbo Getter Electronics Co. ., Ltd wis dadi panyebar budaya repellent nyamuk lan nyamuk liwat ngrancang lan ngembangaken produk kualitas dhuwur anyar terus-terusan.Perusahaan kita wis luwih saka 150 karyawan, 8 R&D personel lan 24 Staff sales.Perusahaan kita duwe 2 karyawan gelar master, 16 karyawan sarjana. Umur rata-rata karyawan kita yaiku 26 taun. Perusahaan kita kalebu area luwih saka 4.000 meter persegi. Apa maneh, kita duwe SIEMENS, FUJI, YAHAMA lan gunung permukaan maju liyane. (SMT) jalur produksi lan ndhukung peralatan testing AOI, ion banyu reresik equipment.We duwe 3 jalur produksi kanggo TITAN-400/EPK-1 / ELECTROVERT gelombang soldering, lan 2 multi-stasiun baris perakitan otomatis, lan duwe profesional garis test mesin lan metode anti-tuwa.

+
taun pengalaman
+
karyawan
+
㎡ bangunan pabrik
+
jalur produksi

Ing industri elektronik, Getter Electronics Co., Ltd nduweni kaluwihan sing jelas kanggo ngrancang, marketing lan kemampuan manufaktur. Perusahaan kita njaga hubungan bisnis sing apik karo luwih saka 1.000 pelanggan ing luwih saka 30 negara ing saindenging jagad. Kita wis dadi eksportir nyamuk paling gedhe. repellent lan aromaterapi ing China. Perusahaan kita CE, ROHS, FCC, ETL lan sertifikat liyane nganti luwih saka 200. Kita wis nggawe hubungan koperasi loropaken jangka panjang karo supermarket gedhe, rumah sakit, gudang, perusahaan listrik lan toko ibu lan anak ing China .

Apa CEO pengin ngomong:

Perusahaan bakal nggawe atmosfer sing santai, harmonis, kompetitif lan inovatif kanggo karyawan. Kita terus-terusan ngupayakake kinerja sing luwih apik saka kabeh perusahaan lan individu, sing bisa mbantu ngoptimalake potensi kemampuan kerja potensial saben wong. kreatifitas, nggawe proses lan inovasi terus-terusan.Muga-muga kabeh karyawan bakal nggawe konsep pembangunan anyar, inovasi metode pertumbuhan ekonomi, nambah lan nambah budaya perusahaan, lan mbentuk semangat perusahaan sing unik kanthi pamikiran positif, pikiran terbuka lan sikap kerja sing apik. Kanthi cara iki, kita bisa terus nambah daya saing perusahaan lan nggawe perusahaan kita luwih gedhe lan kuwat.Aku ngarepake kerjasama jangka panjang lan saling migunani karo perusahaan kita.

Budaya Perusahaan

Karep:
Produk sing ramah lingkungan nggawe urip sampeyan luwih apik.

sesanti:
Pimpinan barang teknologi rumah tangga paling anyar!

Nilai:
Matur nuwun, unggul, menang-menang.