Kabar Perusahaan

  • Kepiye Cara Diffuser Minyak Esensial?

    Kepiye Cara Diffuser Minyak Esensial?

    Minyak atsiri ora owah akeh sajrone milenium, nanging cara nyebarake.Proses nyebarake lenga aromatik sing luar biasa kaya Bergamot menyang lingkungan wis dikembangake sajrone pirang-pirang abad saka prasaja nganti canggih.Sampeyan ora butuh kualifikasi ...
    Waca liyane
  • Perusahaan nganakake rapat staf pertengahan taun

    Perusahaan nganakake rapat staf pertengahan taun

    Tanggal 4 Juli 2022 perusahaan kita nganakake rapat staf pertengahan taun ing ruang rapat gedhe.Tujuan konferensi kasebut yaiku kanggo nambah kohesi internal karyawan.Uga nambah daya saing perusahaan.Sauntara kanggo menehi inspirasi kanggo semangat kerja tim.Ayo saben staf ngerti ...
    Waca liyane
  • Carane njaga humidifier

    Carane njaga humidifier

    Kelembapan ing udhara minangka pitulung sing apik kanggo nutrisi kulit.Luwih migunani tinimbang nglamar topeng lan nglamar lotion saben dina.Mulane, kanggo dhasar ngatasi masalah kulit garing, kita kudu nyetel asor udhara.Humidifier udara minangka piranti sing bisa ...
    Waca liyane
  • Kulawarga, ayo ambegan bebarengan Kepiye carane bisa nambah pertahanan kita sinau kanggo ambegan?

    Kulawarga, ayo ambegan bebarengan Kepiye carane bisa nambah pertahanan kita sinau kanggo ambegan?

    Kulawarga, ayo ambegan bebarengan Kepiye carane bisa nambah pertahanan kita sinau kanggo ambegan?17/06/2022 Ayo Sinau Ambegan Kanthi AROMATERAPI KANGGO TINGKAT PERTAHANAN Kita Ambegan kanthi apik uga bisa nambah pertahanan alami ing wong diwasa, bocah lan wong tuwa.Kanthi cara iki kita kabeh bisa entuk manfaat saka ...
    Waca liyane
  • BUKU: AROMATERAPI FOR YOU

    BUKU: AROMATERAPI FOR YOU

    Pengarang: Maribel Saiz Cayuela.Gelar Ilmu Biologi saka Universitas Otonomi Barcelona.Spesialis Biologi Tumbuhan.Pascasarjana ing Dietetika lan Nutrisi.Dheweke nyinaoni AROMATERAPI ILMIAH lan tanduran obat sajrone 27 taun lan uga kanggo formula ...
    Waca liyane
  • Kaca Kedatangan Terbaru 120 mL Aroma Diffusers Keren Mist Humidifier 7 Lampu LED Kantor Yoga Spa

    Kaca Kedatangan Terbaru 120 mL Aroma Diffusers Keren Mist Humidifier 7 Lampu LED Kantor Yoga Spa

    Getter Kedatangan Paling Anyar Kaca Aromaterapi Minyak Esensial Diffuser, 120 mL Aroma Diffuser Kelangan Mist Humidifier Ultrasonik karo 7 Lampu LED Otomatis Mati kanggo Omah Kantor Yoga Spa (ireng ireng) 7 Warna Lampu LED Ganti: Minyak Esensial Diffuser Sparking Imajinasi Anak karo 7 Ganti ...
    Waca liyane
  • Minyak atsiri kanggo mangsa panas kanggo nyegerake, ningkatake, lan ningkatake kekebalan

    Minyak atsiri kanggo mangsa panas kanggo nyegerake, ningkatake, lan ningkatake kekebalan

    PAEDAHE LEGO ESENSIAL kanggo ALERGI MUSIM Alergi musiman nyebabake mayuta-yuta wong lan bisa dialami kanthi musiman nalika wiwitan musim semi utawa musim gugur, nalika musim panas, utawa malah ing musim dingin.Kosok baline, bisa dadi alergi kronis kanthi gejala sing tahan kabeh taun.Alergi bisa ...
    Waca liyane
  • Resik Omahmu, Resik Auramu

    Resik Omahmu, Resik Auramu

    Ngresiki Omah, Ngresiki Minyak Esensial Aura, Niat, lan Feng Shui Apa sampeyan tau ngrasakake getaran ala sing ana ing omah sampeyan?Apa sampeyan nandhang lara, ora setuju, utawa mung ana ing funk?Juju negatif bisa nglumpukake ing papan sing dienggo bareng kayata ruang tamu, pawon, lan guwa.Omah sampeyan bisa ...
    Waca liyane
  • Getter Diffuser Minyak Esensial Ultrasonik Paling Anyar, Lampu Garam Himalaya Murni 100% & Diffuser Aromaterapi kanggo Omah & Kantor, Diffuser Minyak kanthi 7 Setelan Cahya Sekitar

    Getter Diffuser Minyak Esensial Ultrasonik Paling Anyar, Lampu Garam Himalaya Murni 100% & Diffuser Aromaterapi kanggo Omah & Kantor, Diffuser Minyak kanthi 7 Setelan Cahya Sekitar

    Ningbo Getter kedatangan paling anyar-Ultrasonic Essential Oil Diffusers, 100% Murni Himalaya Salt Lamp & Aromatherapy Diffuser kanggo Omah & Kantor, Oils Diffuser karo 7 Ambient Light Settings, 200ml Tank Color white/wood grain Brand Getter Wattage 9 watt Shape Eggshell About thi.. .
    Waca liyane
  • Perusahaan Aroma Diffuser- Ningbo Getter profil perusahaan

    Perusahaan Aroma Diffuser- Ningbo Getter profil perusahaan

    Ningbo Getter Electronics Co., Ltd. diadegaké ing 2010. Iku perusahaan industri lan perdagangan terpadu utamané ekspor-oriented lan dodolan domestik, desain, pembangunan, produksi lan Manufaktur.Kita bisa nindakake OEM & ODM.Ningbo Getter duwe luwih saka 100 karyawan lan kalebu ...
    Waca liyane
  • FAKTA HARI IBU & HADIAH DIFFUSER AROMA

    FAKTA HARI IBU & HADIAH DIFFUSER AROMA

    Dina Ibu minangka preian musim semi sing penting kanggo ngrayakake ibu lan kabeh katresnan sing dituduhake karo sampeyan.Mesthi wae, Dina Ibu bisa dirayakake karo ibu, bojo, ibu tiri, utawa tokoh ibu liyane, nanging supaya gampang, aku mung nggunakake "ibu" kanggo ...
    Waca liyane
  • Getter's Aroma diffusers lan humidifiers

    Getter's Aroma diffusers lan humidifiers

    Seneng PSYCHOAROMATHERAPY ILMIAH lan sinergi aromatik kromotherapi ing ngarep.Kita nampilake pangembangan paling anyar ing Ddfusores lan humidifiers Getter's Aroma.GETTER'S DIFFUSER The GETTER'S DIFFUSER diffuser minyak atsiri ngidini molekul aromatik saka minyak atsiri utawa m ...
    Waca liyane