R&D

Kompetensi Inti Teknologi

110 paten kanggo produk
60 paten kanggo penemuan.
Macem-macem omo ultrasonik elektronik, repeller mouse, pembunuh nyamuk, diffuser aroma, humidifier lan papan sirkuit kontrol kanggo piranti rumah tangga cerdas kanthi kualitas internasional sing bisa ketemu standar CE, ROHS, EMC, FCC, ETL, UL lan entuk sertifikat relatif.

Teknologi R&D

Insinyur duwe kemampuan kanggo ngrancang sirkuit lan program kanthi mandiri luwih saka 6 taun.Departemen R&D bisa ngrancang produk fungsional anyar utawa ngowahi fungsi produk asli miturut syarat pelanggan, lan entuk tujuan nyuda biaya kanggo pelanggan liwat perencanaan sing cukup.

Kemampuan riset lan pangembangan produk

Nganti saiki, ana 40 produk anyar karo tingkat internasional, 35 produk karo tingkat anjog ing China, 28 produk karo tingkat majeng ing China,

Tim desain

Tim desain bentuk produk Shenzhen kita bakal nggabungake tren jaman lan dinamika industri kanggo ngrancang bentuk produk anyar.
Wangun produk bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda, bisa menehi macem-macem solusi kanggo para pelanggan sing bisa dipilih.

Diffuser Aroma & Humidifier (metode panggunaan produk)

LANGKAH 1:
Puter searah jarum jam kanggo unscrw lan mbukak

LANGKAH 2:
Puter suction suction kanggo remot inti

LANGKAH 3:
Inti katun direndhem kira-kira 1 menit

LANGKAH 4:
Katun inti dipasang ing mburi

LANGKAH 5:
Tambah jumlah banyu lan lenga

LANGKAH 6:
Nutup tutup banjur pencet tombol tutul kanggo operate

Angkat tutupe

Pasang kabel daya

Tambah banyu lan tambahake tetes minyak esensial (ora kalebu lenga)

Pencet tombol kanggo nguripake

Cathetan humidifier:

1. Mangga nambah banyu sadurunge nggunakake produk humidifier lan nglarang nggunakake fungsi humidification ing acara lack of banyu.
2. Nalika ngresiki prodhuk, aja nganggo kran banyu kanggo ngumbah langsung supaya ora ana kemungkinan sirkuit cendhak produk, dianjurake nggunakake kain katun alus kanggo ngilangke.
3. Dianjurake nggunakake minyak atsiri sing larut ing banyu

Proyek uji coba mesin aromaterapi