Merk

Ing 2010, Gavin ngedegake Ningbo Getter.

Gavin seneng banget nandur kembang, nanging yen dheweke ngerti kembange dirusak tikus.Mula dheweke tuku obat hama ing pasar lan ora bisa digunakake.Wiwit dheweke mutusake kanggo ngembangake lan nggawe repellent mouse sing migunani kanggo ngatasi kabeh masalah hama.Wigati dimangerteni manawa Gavin uga tresna marang asu sing umume repeller hama sing dirancang ora duwe pengaruh marang pets lan bocah-bocah.

Perusahaan kasebut menangake sepuluh merek repeller Cina ing China ing taun 2019.

Ing taun 2016, perusahaan cabang Ningbo Excellent diadegake kanggo ngrancang lan nggawe diffusers & humidifiers aroma.
Panjaluk wong modern babagan kualitas urip saya mundhak, yaiku kekuwatan nggawe produk anyar lan trep.
Nganti saiki, kita wis ngrancang lan ngasilake luwih saka 500 jinis produk.

Dadi wong sing unggul, Kanggo nindakake perkara sing luwih apik!

Ukara iki minangka motto manajer umum kita Gavin, nanging uga pedoman umume perusahaan saiki.
Nilai kita yaiku "Produk minangka karakter & Kualitas minangka budaya kita"!
We njamin kanggo kurban desain Newest & kualitas dhuwur & layanan paling.