diffuser ambu plastik ndhuwur 180ML

  • Aromatherapy Ultrasonic Wood Grain 400ml Electronic Essential Oil

    Aromaterapi Ultrasonic Wood Grain 400ml Minyak Esensial Elektronik

    Diffuser humidifier mist sing kelangan duwe a40Kapasitas 0 ml lan nggunakake teknologi difusi gelombang paling canggih kanggo atomisasi minyak atsiri kanggo urip sing luwih apik.Kanggo urip produk, atomizer bakal mati kanthi otomatis nalika ora ana banyu.

    Diffuser Minyak Wangi iki dilengkapi 4 mode setelan timer sing dibangun: 1 / 3 / 6 Jam / Kontinuitas.Sampeyan mung perlu kanggo pour ing cukup banyu lan lenga atsiri sethitik kanggo seneng mambu alas.Tentrem batin, lungguhan banjur kerja, sinau, resik, santai, olahraga, lsp.

     

  • 500ml Essential Oil Diffuser Remote Control 6 in 1

    500ml Essential Oil Diffuser Remote Control 6 in 1

    Unit uga bisa digunakake minangka humidifier non-aromaterapi;
    Nggabungake keuntungan saka aroma-therapy, aqua-therapy lan cahya-therapy;
    Dirancang kanggo wong kreatif kanggo nggawe tampilan minimalis sing apik, entheng lan entheng.

  • Essential Oil Diffuser 200ml Ultrasonic Cool Mist Humidifier

    Diffuser Minyak Atsiri 200ml Ultrasonik Cool Mist Humidifier

    Diffuser Minyak Esensial, 200ml Ultrasonic Cool Mist Humidifier karo 3 Timer & 7 Setelan Lampu LED & Waterless Auto Off kanggo Kamar Omah & Kantor

  • Aromatherapy Essential Oil Diffuser – 400ml Ultrasonic Cool Mist

    Diffuser Minyak Esensial Aromaterapi - 400ml Ultrasonic Cool Mist

    Didhukung dening JAMINAN UANG BACK 100%.
    Kita yakin banget yen sampeyan bakal seneng karo diffuser sing menehi jaminan dhuwit bali.Yen sampeyan ora wareg, kanggo alesan apa wae, hubungi kita kanggo mbalekaken lengkap.Ora ana pitakonan.

  • Aromatherapy Essential Oil Diffuser Gift Set – 400ml

    Set Hadiah Diffuser Minyak Aromaterapi - 400ml

    Diffuser Essence kita duwe kapasitas 400 ml lan nggunakake teknologi panyebaran gelombang paling canggih kanggo atomisasi minyak esensial kanggo kesejahteraan utama.Diffuser Essence kalebu 7 mode cahya sekitar kanthi rong setelan intensitas kanggo 14 kombinasi cahya sing beda.Uga kalebu 4 setelan timer lan fitur mati otomatis trep kanggo tingkat banyu kurang.Essence digawe saka plastik bebas BPA kanthi desain serat kayu sing apik.

  • Essential Oil Diffuser Aromatherapy Humidifier 500ml

    Diffuser Minyak Atsiri Aromaterapi Humidifier 500ml

    • Diffuser serat kayu iki bisa digunakake nganti 8 nganti 12 jam, 3 timer (30Min/120Min/180Min), lan Aktif.Loro mode kabut kelangan sing bisa ditindakake.Diffuser kapasitas gedhe 500ml kanthi remot kontrol.
    • Aroma listrik iki pak duwe lampu LED 7 warna.Pencet tombol "Cahaya" kanggo nyetel warna sing disenengi (monochrome / saklar warna terus-terusan).Bisa uga dadi diffuser lampu wengi kanggo turu.
  • 300ML Essential Oil Diffuser, Quiet 5-in-1 Premium Humidifier

    Diffuser Minyak Esensial 300ML, Humidifier Premium 5-in-1 Tenang

    Diffuser minyak esensial ultrasonik iki minangka piranti aromaterapi multifungsi sing luar biasa ora kaya liyane sing wis sampeyan gunakake.Nampilake tangki banyu 300ml sing gedhe lan gampang dibersihake, 7 warna lampu LED sing beda-beda, macem-macem mode timer kabut, uga saklar otomatis safety sing nyegah panas banget yen ora ana banyu.

  • Essential Oil 200ML Remote Control Ultrasonic Aromatherapy Diffuser

    Minyak Esensial 200ML Remote Control Ultrasonic Aromatherapy Diffuser

    Humidifiers diffuser minyak atsiri bisa ngasilake akeh ion oksigen negatif sing steril, mbusak bledug lan ngresiki hawa kanthi efektif.Portable kanggo kamar turu, kantor, spa, pawon, lan liya-liyane! Sampeyan bisa nindakake apa wae sing pengin diganti utawa nyetel karo remot kontrol iki ing amben, alus lan saben pojok ing kamar.

  • Himalayan Pink Salt Stones Aroma Diffuser Full Wood Grain

    Himalaya Pink Salt Stones Aroma Diffuser Full Wood Grain

    Piranti kesehatan 2-in-1 kita nyedhiyakake rong terapi penyembuhan alami ing siji piranti sing prasaja.Kaping pisanan, diffuser ultrasonik sing kurang panas atomisasi minyak atsiri sing menehi efek terapeutik sing kuat.Kapindho, kamar sing kapisah kalebu kristal uyah Himalaya mentah sing ditambang saka pagunungan Pakistan kanggo nyedhiyakake ionisasi lan pemurnian hawa alam supaya luwih gampang lan sehat kanggo ambegan.Piranti sing rapi lan kompak iki nambahake swasana tentrem ing papan apa wae.

  • 200ml Wood Grain Essential Oil Ultrasonice Aromatherapy Diffusers

    200ml Diffusers Aromaterapi Minyak Esensial Gandum Kayu

    Inspirasi dening alam, diffuser minyak esensial iki dilapisi gandum kayu sing ndadekake katon alami lan asli.Cocog karo dekorasi apa wae lan minangka hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca sing seneng keuntungan alami aromaterapi sing luar biasa.

  • Aroma Diffuser with Remote Control 400ml Cool Mist Humidifier

    Aroma Diffuser karo Remote Control 400ml Cool Mist Humidifier

    Diffuser minyak penting kanggo omah iki minangka piranti aromaterapi multifungsi sing nggumunake ora kaya liyane sing wis sampeyan gunakake.Nampilake tangki banyu 400ml sing gedhe lan gampang diresiki, 7 warna lampu LED sing beda-beda, macem-macem mode kasebar kabut, uga saklar otomatis safety sing nyegah panas banget yen banyune entek.

  • Essential Oil Diffusers with Remote 400ml for Large Room

    Diffuser Minyak Esensial kanthi Remote 400ml kanggo Kamar Gedhe

    Diffuser Minyak Esensial nganggo Remote, Diffuser 400ml kanggo Kamar Gedhe Minyak Esensial, Diffuser Aroma kanthi 4 Timer, Lampu Warna 15, Defuser Otomatis Mati kanggo Omah / Kantor