Humidifier Macan Cilik, Diffuser lan Lampu Wengi kanggo Bocah-bocah / Bocah-bocah

Katrangan singkat:

Panggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:Getter
Kabut Output (galon / dina):40
Daya (W):2
Tegangan (V):5
Layanan sawise-sales kasedhiya:Suku cadang gratis, suku cadang gratis
Garansi:1 Taun
Tipe:Humidifier Impeller Kelangan-Mist, Humidifier Ultrasonik
Instalasi:usb, Tabletop / Portable
Kontrol Kelembapan:Humidistat
Fungsi Timing:ya wis
rame:<36db
Fungsi:Aromaterapi, Humidifikasi
Aplikasi:Mobil, Hotel, Rumah Tangga, Kantor Ngarep Kamar Tidur Lobi Hotel
Sumber Daya:usb, usb
App-Controlled:No
Cetakan pribadi:ya wis
jeneng produk:Humidifier Ultrasonik
warna:Putih, ijo, abang, kuning, OEM
Bahan:PP + ABS
Tipe bisnis:Produsen


Detail Produk

Tag produk

  • ☆ DESIGN PATEN, AYUN - Iki minangka humidifier bocah-bocah sing nggabungake desain sing apik banget karo fungsi.Sapa sing ngomong produk anak ora bisa ayu?

tiger7

  • ☆ FUNGSI HUMIDIFIER ROBUST - Kanthi 3 tingkat kekuatan kabut lan wektu mbukak maksimum 12+ jam, bisa mbukak ing timer UTAWA otomatis nyetel misting adhedhasar asor kamar nggunakake humidistat dibangun.Iku kanthi otomatis mati nalika tank sawijining kosong.
  • tiger6
  • ☆ TAMBAHKAN MINYAK ESENSI UNTUK AROMATERAPI -
  • tiger5
  • ☆ 7 PILIHAN WARNA CAHAYA WENGI – Pilih saka 7 pilihan warna cahya wengi sing beda-beda, utawa pilih pilihan ganti warna yen sampeyan ora bisa mutusake favorit!
  • ☆ 100% KEPUASAN LAN JAMINAN SATU TAHUN - Little Hippo ngadeg ing mburi produke.Yen sampeyan ora seneng, hubungi tim dhukungan pelanggan!
 tiger3
Cathetan: Produk sing nganggo colokan listrik dirancang kanggo digunakake ing Outlet lan voltase beda-beda sacara internasional lan produk iki mbutuhake adaptor utawa konverter kanggo digunakake ing panggonan sampeyan.Mangga priksa kompatibilitas sadurunge tuku.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure: