2022 Getter 100ml Portable Mobil Mist Humidifier Mini Humidifier – 8277

Katrangan singkat:

Jinis bisnis: Produsen
Kata Kunci: Diffuser Aroma Aroma
Swara: <36db
Fungsi: Aromaterapi
Sawise-sales Service Disedhiyakake: ya


  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Bahan:PP + ABS
  • warna:Kayu peteng, kayu entheng, putih
  • Detail Produk

    Tag produk

    Bahan PP lan Kelangan Kelangan: Nggunakake bahan PP, diffuser iki nyebarake aliran kabut suhu ruangan sing nyaman, sing nyedhiyakake jangkoan sing cocog kanggo ruangan ukuran cilik utawa medium.82776
    Cahya Suasana Romantis: Diffuser minyak atsiri InnoGear duwe 8 warna sing nyenengake, cahya bisa ngalih saka surem dadi padhang.Apik kanggo nggawe atmosfer, meditasi, utawa digunakake minangka lampu wengi.82775
    Otomatis tanpa banyu: Sampeyan bisa turu kanthi tenang lan tetep diffuser iki ing wayah wengi tanpa kuwatir.Diffuser bakal mati kanthi otomatis yen banyu wis entek.827716

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: Getter
    Nomer Model: DC-8277
    Daya (W): 5
    Tegangan (V):5
    Garansi: 1 Taun
    82778
    Aplikasi: Mobil, Omah Kantor Kamar Tidur Lobi Hotel
    App-Controlled: Ya
    Cetakan Pribadi: Ora
    Jeneng produk: Ultrasonik Aroma Humidifier

    Werna: Putih / kayu entheng / kayu peteng

    Bahan: ABS + PP
    Aksesoris: USB
    82777







  • Sadurunge:
  • Sabanjure: