Getter USB Mini Humidifier, 280ml Portable Humidifier, 7-Warna LED Night Light, Ultra-sepi, Otomatis Mati, kanggo Omah, Kamar Tidur, Kantor, Kamar Bayi, Mobil (Putih)

Katrangan singkat:

  • [Pelembab Portabel] Ukuran cilik, bobot entheng, gampang digawa, lan nganggo kabel USB.Cocog kanggo kamar turu, kantor, kamar bayi, mobil, lelungan, lsp.
  • [Two Spray Modes] Humidifier duwe rong mode semprotan kanggo ngalih ing bakal.Pencet tombol sapisan kanggo nyemprot terus-terusan sajrone 6 jam, pencet tombol kaping pindho kanggo nyemprotake intermiten sajrone 12 jam (semprotake 3 detik, mandheg 3 detik).
  • [Mateni Otomatis lan Perlindhungan Kekurangan Banyu] Nalika level banyu ing tangki banyu luwih murah tinimbang probe tingkat banyu ing tangki banyu, kabeh mode semprotan bakal ditutup kanthi otomatis kanggo nglindhungi peralatan kasebut.Sampeyan bisa terus nggunakake sawise nambah banyu lan miwiti maneh.
  • [Mode Ultra-bisu lan Nght Cahya] Mode ultra-bisu ngidini sampeyan turu kanthi gampang ing lingkungan sing nyaman lan sepi tanpa diganggu.7 jinis lampu wengi warna kanggo pilihan sampeyan.Gampang digunakake, penet dawa tombol kanggo nguripake fungsi lampu wengi konversi otomatis, terus tombol kanggo 2 detik kanggo ndandani werna favorit.Pencet terus tombol maneh kanggo mateni lampu wengi.
  • [Layanan Kualitas] Sajrone nem wulan sawise tuku produk kasebut, yen sampeyan duwe pitakon utawa ora marem karo humidifier, hubungi kita lan kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.


  • werna:putih, pink, ijo
  • materi:PP + ABS
  • Detail Produk

    Tag produk









  • Sadurunge:
  • Sabanjure: