Minyak Humidifier Bunga Merah Muda USB Aromaterapi Minyak Esensial Diffuser Udara Aromaterapi Diffuser Aromaterapi Diffuser

Katrangan singkat:

Kita yakin kembang minangka diffuser aroma paling apik ing alam.Peternakan kembang Wewangian Alam wis ngrancang metode kepemilikan kanggo nggawe kembang awet.We tuwuh koleksi klasik, digunakake short-urip, kembang wewangian kanggo mekar lengkap.Banjur kita hydrate wewangian mekar karo bahan-bahan alami kita, jinis perawatan kulit creme moisturizing.Saben macem-macem duwe aroma sing nyenengake, nggawe hadiah sing dihargai lan nggumunake kanggo kabeh wong.


  • MODEL:DC-8805
  • TANK AIR:180ML
  • VOLTAGE:DC5V
  • Detail Produk

    Tag produk

    • 1.Kombinasi teknologi lan kembang nggawe diffuser minyak atsiri kembang sing unik, sing ora mung njaga kelembutan lan bentuk kembang, nanging uga njaga ciri sing padha karo kembang kanggo wektu sing suwe.
    • 2. Nyelehake ing lengo penting favorit, lan ngalahake banyu lan penting lengo menyang partikel kedhul nggoleki. Kabut kadhemen nggoleki nahan komponen wewangian saka penting lengo, lan wewangian diffuses ing kamar, sumilir lan moisturizing udhara, lan awak lan pikiran sing kesel bakal santai ing wektu iki, nyenengake lan dekompresi.
    • 3. Diffuser dilengkapi lampu sekitar LED 7 warna, Mode cahya rong jinis, ngidini sampeyan nyetel sing dikarepake, lan saben wengi bisa duwe wengi romantis sing beda.
    • 4.Two tingkat volume kabut, terus uyuh kanggo 12 jam, intermiten uyuh kanggo 24 jam; 180ml tank banyu, ora perlu kanggo nambah banyu lan lenga penting kerep. Intelligent daya-mati pangayoman, otomatis Cut-mati nalika tingkat banyu deteksi ora cukup .
    • 5. Ing ngisor iki dilengkapi penggemar bisu kanggo nyedhiyani online, desain bisu lan sumelang-free, ndamu metu kaya angin nggoleki, cocok kanggo semedi, turu, yoga lan fitness.
    1
    USB Eternal Flower Aromatherapy Oil Humidifier Diffuser Minyak Esensial, Cahya Suasana, Cahya Wengi, Cahya Hiasan, kanggo Hotel Kantor Ruang Tamu Kamar Tidur, bisa digunakake minangka Hadiah.

    2
    Forever Flowers Diffuser: Digawe saka kembang supaya kembang tetep mbukak nganti suwe

    Desain tutuk kabut: Kualitas kabut sing apik, ora ana akumulasi banyu

    Antarmuka Tipe-C: Plug buta positif lan negatif

    3

    Diffuser minyak atsiri kembang,

    Diffuser kaca iki, sing paling ndhuwur nganggo plexiglass (PMMA) transparan sing disegel karo kembang sing terus-terusan, minangka diffuser alam seni sing apik banget lan unik.

    4
    Difusor iki wis LED warni, ganti cahya lan kembang, werna ganti diffuser diselehake ing kamar turu, kantor, udhara kapenuhan wangi minyak atsiri nggoleki lan cahya warni, supaya awak kesel lan pikiran kanggo ngendhokke.

    5

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: