Mangkuk Lampu Garam Himalaya kanthi Potongan Kristal Alami, Tali Dimmer lan Dasar Kayu Klasik Kualitas Premium Asli saka Pakistan

Katrangan singkat:

  • MANGKUK HIMALAYA KANGGO KRISTAL GARAM: Bentuk mangkuk Lampu Garam Himalaya Spantik kanthi potongan kristal uyah digawe saka kristal uyah gunung Himalaya ing Pakistan, sing dikenal minangka papan paling apik kanggo nggawe SALT.
  • MANFAAT & UDARA SEGAR: Bentuk mangkuk lampu Garam Himalaya nambah keseimbangan ion ing ruang tamu.Seneng sifat alami saka lampu kristal uyah sing unik iki.Lampu Himalaya nalika diuripake mancarake cahya amber alus, uyah himalaya watu sing digawe panas ngetokake ion negatif.Udhara sing diionisasi kanthi alami nggawe pengaruh sing nyenengake lan nyenengake sing mbantu sampeyan turu luwih apik ing wayah wengi.
  • Menehi PENGALAMAN DESIGN INTERIOR KHUSUS: Lampu Garam Himalaya menehi omah, bisnis, toko utawa ruang istirahat sing apik lan santai.Ora mung mbantu nambah swasana ati, cemlorot amber menehi ambience pengalaman desain interior khusus.Kabeh imbang karo sensasi visual sing apik, ngisinake pengunjung lan kanca-kanca ing wektu sing ora kaku lan ngisi daya.
  • JAMINAN TANPA KUWAT & PENGEMBALIAN GRATIS: Tujuane yaiku nyedhiyakake lampu garam Himalaya sing berkualitas tinggi.Yen sampeyan nemoni masalah apa wae sing ditawakake JAMINAN GRATIS & GRATIS RETUR.Pelanggan teka dhisik.Kita ngadeg ing mburi produk lan ngrungokake para pelanggan.Sampeyan bakal rampung wareg karo produk iki lan yen sampeyan duwe pitakonan sampeyan bisa tansah hubungi kita.


Detail Produk

Tag produk

Apa sampeyan panik utawa putus asa kanggo lampu garam asli sampeyan?

Mangkuk geni lampu uyah kita 100% asli, digawe saka potongan uyah rock Himalaya pink.Garam Himalaya sejati asale saka Tambang Garam Khewra ing Pakistan.Bowl Lampu Garam Himalaya digawe kanthi tangan profesional ing Pakistan, uyah rock Himalaya duwe pusat ukiran kanggo nyelehake kabel sing bisa diredup nganggo bohlam lampu pijar E12 25 watt.

Nalika mangkok geni lampu uyah murup, menehi mati apa bisa disebut cemlorot primordial, siji bagéan sunset, siji bagéan lahar molten, nggawe sumber cahya sing wis captivated kabeh sing ndeleng iku.

LAMPU GARAM SPESIFIKASI & DETAIL BOX BOWL

41KDkMbyUjL._AC_

Isi Paket

Apa ing Box?
  • 1X Mangkuk Api Lampu Garam Himalaya
  • 1X Metal Bulb Guard Lamp Cage (pra-instal)
  • 1X Dasar Kayu (pra-instal)
  • Kabel 1x6 Feet Kab
  • 1X Inline Dimmer Ngalih
  • 1X E12 Wadhah
  • Manual produk

Cara kerjane

Lampu uyah mangkuk dilengkapi bohlam lampu pijar soket E12, saklar Dimmer lan kabel listrik 6 kaki lan dhasar kayu sing polesan.

Sampeyan uga bisa maca manual produk kanthi rinci babagan cara ngoperasikake lan njaga produk.

Plug in & Go

Sawise disambungake yen lampu ora urip banjur muter saklar dimmer kanggo nguripake lampu uyah.Saklar sing bisa diredup mbantu ngontrol padhange supaya padhang amber sing sampurna.

Lampu uyah iki dilengkapi potongan rock uyah 2 nganti 3 inci lan bohlam 25 watt.

Kanggo nglindhungi bulb metal bulb guard wis diinstal.

Ing kothak sampeyan bakal entuk potongan uyah Himalaya kanthi ukuran 2 nganti 3 inci.Sampeyan bakal ngatur kabeh chunks iki watara njaga bohlam logam lan seneng urip ngimpi.

MADE IN PAKISTAN, LAMPU GARAM ASLI DARI TAMBANG GARAM KHEWRA ING PAKISTAN

31d0f7f5-6833-4607-b09c-1694ed7d8b0a.__CR0,0,659,659_PT0_SX220_V1___ b6ef95ae-7f28-45c8-942a-48394dc37982.__CR0,0,220,220_PT0_SX220_V1___ e8b97467-e398-4c59-8896-323c0eeecb19.__CR169,0,1331,1331_PT0_SX220_V1___ 12b3264c-e67f-47c0-b829-043c3098cdf1.__CR0,0,660,660_PT0_SX220_V1___

LAMPU URAH MANGKUK KANGGO IMPOR SAKA PAKISTAN

Garam Himalaya asli asalé saka pagunungan Himalaya ing wilayah Punjab Pakistan sing, nalika ditambang, diukir kanthi tangan kanggo digawe lampu.

Werna jambon lan oranye minangka srengenge alami sing apik banget sing sumunar amber.Lampu uyah sing sejatine rentan kanggo sawetara 'kringet' nalika kapapar kelembapan, amarga uyah alamiah higroskopis (narik kelembapan).

Cemlorot jambon kasebut bisa nulungi wong kanggo santai lan pindhah menyang papan sing luwih eling.Komposisi alam, luwih-luwih, uga dipercaya bisa nindakake keajaiban kanggo awak.

KARYA LAMPU GARAM KERAJINAN HANDMADE

Para pengrajin Pakistan sing nggawe lampu uyah sing apik iki bangga banget karo pakaryane lan kanthi teliti ngethok saben lampu kanthi tangan kanggo nyorot kaendahan alam kristal uyah.

Pengrajin kita wis nyempurnakake katrampilane kanthi turun-temurun amarga diwarisake saka siji menyang sabanjure, lan yen kerajinan lampu uyah sing berkualitas tinggi.

Barang gawenan tangan ora bisa ditiru, saben gawean anyar mesthi beda karo sing sadurunge.

LAMPU URAH FIREBOWL WITH CHUNKS METAL bohlam njaga LAMP CAGE

Lampu uyah Himalaya sing asli lan alami kudu ngetokake cahya sing anget lan alus.Lampu uyah Himalaya minangka dekorasi organik lan menarik kanggo omah sampeyan.Lampu rock kristal Himalaya kanthi amber sing apik nggawa harmoni ilahi kanggo dekorasi kamar turu, dekorasi omah, lorong omah, lampu dekorasi sing apik banget kanggo kamar turu.Lampu meja uyah uga bisa digunakake ing meja kantor & komputer komersial, dekorasi kamar turu, ruang tamu, ruang tamu ing endi wae sing pengin nggawe swasana santai.

PALING INDAH WENGI CAHAYA AMBER GLOW

Lampu uyah Himalaya uga ngemot mineral tilak sing menehi lampu kasebut warnane saka jambon cahya nganti oranye peteng.Cemlorot jambon kasebut bisa nulungi wong kanggo santai lan pindhah menyang papan sing luwih eling.lampu uyah iki menehi mati cemlorot amber sing bisa langsung nguripake ngarep menyang Surgo spa banget dhewe.Cukup tutul lampu kanggo nyetel padhange sing cocog karo swasana ati sampeyan.Lampu uyah sawetara saka jambon cahya nganti oranye cahya - indikator sing apik kanggo keasliane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: