2022 Getter Owl hot Sale desain unik Keramik aroma diffuser DC-8528

Katrangan singkat:

Diffuser Minyak Esensial Aroma Nebulizer Penyegar Udara


  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pengisian USB, 0 radiasi:
  • Frekuensi ultrasonik: 2.4MHZ Atomizing:
  • Jarak efektif: 80M2 (ing lingkungan mbukak):
  • Tangki banyu: 15-20ml/H:
  • Bobot produk: 760g/pc (ora kalebu kothak):
  • Daya: 5W, 5V DC, 0.5A:
  • Ukuran produk: 16*20 cm
  • Bahan produk: ABS + PP + Keramik:
  • Kelengkapan: Kabel USB, manual instruksi:
  • Detail Produk

    Tag produk

    • Mode Misting: Sampeyan bisa nyetel kedhul intermiten dadi meh kabeh wengi;Utawa setel menyang kedhul terus-terusan sing terus misting nganti banyu entek, nggawe wewangian cepet ing kamar sampeyan.
    • 85282
    • Bahan Keramik PP lan Kabut Kelangan: Nggunakake bahan PP + keramik, diffuser iki nyebarake aliran kabut suhu kamar sing nyaman, sing nyedhiyakake jangkoan sing cocog kanggo ruangan ukuran cilik utawa medium.
    • 85281
    • Wawasan khusus owl menehi sampeyan perasaan sing beda
    • 8528 8713 8802 8529
    • Cahya Suasana Romantis: Diffuser minyak atsiri InnoGear duwe 8 warna sing nyenengake, cahya bisa ngalih saka surem dadi padhang.Apik kanggo nggawe atmosfer, meditasi, utawa digunakake minangka lampu wengi.
    • 85284
    • Otomatis tanpa banyu: Sampeyan bisa turu kanthi tenang lan tetep diffuser iki ing wayah wengi tanpa kuwatir.Diffuser bakal mati kanthi otomatis yen banyu wis entek.
    • 85285

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: