Kasus Kerjasama

Pelanggan Eropa: REXANT

Iki minangka pelanggan grosir gedhe ing Rusia.Pelanggan ngerti evaluasi sing apik banget ing industri, njupuk inisiatif kanggo sesambungan karo manajer umum, lan njaga kerjasama sing jero saben taun.Kita asring nyaranake produk anyar kanggo pelanggan, mula pelanggan iki biasane bisa mimpin pasar.

Pelanggan Kanada: Giant Tiger

Kita ketemu pelanggan ing pameran Kanton 2018.Giant Tiger minangka pengecer diskon junior terkemuka ing Kanada sing nawakake produk dhasar kanthi rega murah saben dina.Sawise sawetara conto dikirim, pelanggan banget wareg karo produk lan layanan kita, supaya milih kanggo miwiti kerjasama.Sawise kerjasama pisanan, pelanggan nggawe pesenan liyane.

Pelanggan Amazon:

Kita nglayani akeh pelanggan Amazon lan mbantu dheweke ngembangake lan ngembangake bisnis.Amarga kita bisa nyedhiyakake pangiriman kanthi cepet lan pengalaman sing sugih, luwih akeh pelanggan Amazon milih kita.Label kode UPC gratis lan gambar/video HD Gratis, iki uga dadi alasan para penjual Amazon milih kita.