Pitakonan

Suwene umur layanan piranti aromaterapi?

Urip layanan umume gumantung saka cara nggunakake atomizer digunakake.Atomizer perusahaan kita duwe umur layanan nganti 8.000 jam.

Apa bakal mati kanthi otomatis yen ora ana banyu?

Ya, iku bakal.

Bedane antarane piranti aromaterapi lan humidifier
a.Piranti aromaterapi umume adaptor, lan humidifier biasane USB.
b.lenga atsiri bisa ditambahake menyang piranti aromaterapi, dene humidifier ora bisa.
c. Piranti aromaterapi ngasilake kedhul sing apik kanthi kedher ing lembaran atomisasi, lan humidifier ngetokake kabut liwat penggemar.
Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

Kita ngawula pelanggan lawas kanthi conto gratis, nanging biaya pengiriman ana ing pelanggan lawas.Pelanggan anyar kudu mbayar biaya sampel lan pengiriman, lan biaya sampel bakal dibalekake yen sampeyan nggawe pesenan akeh.

Apa syarat kanggo ngatur bahan kemasan?

1000 set produk lan ndhuwur.

Apa LOGO bisa disesuaikan kanggo sampel?

Ya, nanging sampeyan kudu mbayar ragad kustomisasi, ragad khusus bisa bali yen sampeyan nggawe pesenan akeh.

Apa repellent serangga elektronik mbebayani kanggo awak manungsa?

Ora.

Suwene jam kerja obat serangga elektronik?

Miturut lingkungan panggunaan sing beda, periode efektif uga beda.Umume, 1-4 minggu temenan efektif.

Pira kisaran efektif obat nyamuk elektronik?

Miturut macem-macem model lan fungsi, sawetara aplikasi uga beda.Daya kurang bisa tekan luwih saka sepuluh kothak, daya dhuwur bisa tekan puluhan utawa malah atusan meter persegi.

Ing endi bisa digunakake repellent serangga elektronik?

Kamar, ruang tamu, kantor, rumah sakit, gudang, hotel, gudang, bengkel, lsp.

Omo apa sing bisa diusir dening repellent elektronik?

Tikus, kecoa, nyamuk, laba-laba, semut, tungau, ulat sutra, lsp.

Kepiye cara repellent elektronik ngusir hama?

Sistem pendengaran lan sistem saraf tikus dirangsang dening gelombang elektromagnetik lan gelombang ultrasonik, sing nggawe dheweke ora kepenak lan mlayu saka papan kasebut.

Apa conto gratis kasedhiya?

Sampel saka pelanggan lawas bisa gratis, nanging barang kudu ditanggung dening panuku.Pelanggan anyar kudu mbayar biaya sampel lan biaya pengiriman, nanging pesenan batch bisa gratis.

Pira jumlah bahan kemasan sing bisa disesuaikan?

Ndhuwur 1000 set produk.

Apa logo sampel bisa disesuaikan?

Ya, nanging sampeyan kudu nanggung biaya kustomisasi.Pesenan ulang massal bisa mbalekake biaya kustomisasi.