Data Pasar

Eropa lan Amerika Serikat mesthi dadi pasar utama kita.Ing taun-taun pungkasan, kita uga wis njelajah pasar anyar kanggo nggawa produk sing migunani kanggo luwih akeh wong.

Pangsa pasar

 Amerika Utara: 50%
  Amérika Kidul: 15%
  Eropa: 20%
  Asia: 8%
 Afrika: 2%
  Australia: 5%

Kinerja Penjualan

Penjualan taunan terus berkembang kanthi cepet, mbuktekake popularitas produk ing pasar.Kanggo milih produk kita yaiku milih kanggo entuk bathi luwih akeh.

Unit: yuta USD
Pest Repeller
 Diffuser Aroma

Tingkat Ekspor Saben Seri Diffuser Aroma

Nggawe macem-macem produk kanggo macem-macem wilayah mesthi dadi cara sing efektif kanggo nggawa luwih akeh wong urip sing sehat lan nyaman.

  Kayu ABS
  Keramik/Kaca
  wesi
  Warna ABS