Lampu Garam Himalaya kanthi Ngalih Dimmer Kabeh Alami lan Gawean Tangan nganggo Dasar Kayu

Katrangan singkat:

  • 100% Murni & Alami: Ukiran tangan saka Garam Himalaya asli sing ditemokake mung ing Pakistan.Saben lampu duwe wangun unik lan khas, kira-kira 6-8 "dhuwur lan bobote 4-7 lb.
  • Padhang sing bisa diatur: Ngalih dimmer terintegrasi ngidini sampeyan nyetel anget lan cemlorot lampu sampeyan kanthi lengkap kanggo digunakake ing kabeh lingkungan.Iku sampurna kanggo nggunakake ing wayah awan lan wengi.
  • Good Vibes: Garam Himalaya Jambon dikenal kanthi sifat terapeutik lan santai.Ambient lan atmosfer, Lampu Garam Himalaya kita ngetokake cemlorot oranye sing anget kanggo nggawe lingkungan sing sampurna kanggo ngendhokke, ngendhokke lan ngilangi stres.
  • Dirakit kanthi lengkap: Kita pengin sampeyan duwe pengalaman sing nyenengake lan ora kaku nalika nampa Lampu Salt Rock.Mulane, saben Lampu Garam Himalaya saka The Body Source teka kanthi lengkap lan dikemas ing kothak hadiah sing apik kanthi bohlam 15 watt kanggo katentreman atine.
  • Aksesori Kamar Tidur sing Sampurna: Lampu Garam kita digawe kanthi apik lan dirancang kanthi apik supaya bisa urip ing kamar turu, ruang tamu lan omah.Dheweke minangka hadiah omah utawa hadiah ulang tahun sing sampurna.


Detail Produk

Tag produk

1

100% Murni &Garam Himalaya Alamilampu

Lampu Garam Himalaya iki saka The Body Source wis diukir kanthi tangan saka 100% uyah Murni lan Alami sing ditemokake ing dhuwur ing Himalaya.

Lampu Garam Himalaya dikenal kanthi sifat terapeutik.Padha bisa nggawe sampurna, atmosfer lingkungan kanggo ngendhokke lan unwind.

The Body Source Himalayan Salt Lamps dirakit kanthi lengkap lan dikemas ing kothak hadiah mewah kanthi saklar dimmer sing bisa diatur.

Fitur

  • Sertifikat 100% Natural
  • Aneka Ukuran 6"-12"
  • Gawean tangan
  • Therapeutic lan Atmosfer
  • Ngalih Dimmer
2 3 4

Garam Himalaya Asli

Garam Himalaya kualitas premium mung ditemokake ing Pakistan.Nalika umume lampu uyah digawe ing China, lampu The Body Source diukir kanthi tangan saka uyah watu Asli, Murni lan Alami ing tambang uyah Himalaya ing Pakistan.

Ngalih Dimmer

Switch dimmable terpadu ngidini sampeyan nyetel anget lan cemlorot lampu sampeyan kanthi lengkap kanggo digunakake ing kabeh lingkungan.Iku sampurna kanggo nggunakake ing wayah awan lan wengi.

3 Beda Ukuran

Saben lampu duwe wangun sing unik lan khas lan dipasang kanthi aman ing dhasar kayu sing cocog karo tampilan lan rasa lampu sampeyan.

8 7 6 5
9_副本

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: