Nalika ora ana kabut sing teka saka humidifer, apa sing kudu kita lakoni?

Nalika ora ana kabut sing teka saka humidifer, apa sing kudu kita lakoni?

 

30d6164c634d407fa45ebc820ac2f9c3

Nalika cuaca garing, wong bakal nggunakake humidifiers kanggo nyuda little.Ekhusus nalika nggunakake ACingKelembapan njero ruangan kurang banget.akut uga ala kanggo kulit.Nangingsaknggunakake humidifiers, akeh wong bisa nemoniora kebut metu sakahumidifier.Whykabutmboten, ogak, ora, duduk, gudukmetu saka humidifier? Apa sing kudu kita lakoni?

 

Tindakake kula kanggo ndeleng alasan lan solusis!

1

1, Humidifier atomizer malfungsi.

2, If humidifier ora menehi semprotan, ora ana hawa, alesan utamaora kanggo njaga humidifier kanggo reresik pangopènan.Umumé,itLuwih becik ngresiki humidifier seminggu utawa luwih.

3, Ifanaangin tanpa kabut,sbisa ugadisebabakedawa nggunakake banyu tap.The lingguhsaka reregetan banyunyebabake banyu alkali.Alkali banyu diblokir ing alat vibrator.Dadiora bisa mlaku kanthi bener. Mulane kabutpunikasudautawa orakabut metu.

4, Ubiasaneanarong syaratkanggooperasi humidifier: osilator osilator Keramikn lan ngirim kabut kita. Sawise iku elektronikpenggemartetepmuter-muterkanggo ngirim metuingkabut.Yen humidifier bisa digunakake nanging orakabut, bisa ugaamargakipas angin listrik ikurusak. Solusi: dawa bangetwektuora ana gunane nyebabake kipas listrik macet.Coba kanggonambah sawetara ndhuklenga. Kanggo nggawekipas listrik saka muter.

 

2

Kapindho, solusis kanggo ora kedhul

1, Solusi:nggunakake cuka putih kluwarga karo sawetara uyah.Ikubisa migunani kanggo mbubarake alkali banyu.Banjur ingkabut mboko sithik bakal nyemprot metu.Elinga yen ora nggunakake asam kuwat.Iku's ora kondusif kanggo pangopènan, lan ana risiko safety.

2, masalahein humidifier atomizer.

Ssolusi: buka tutup ngisor dhisik priksa sekring (stabilizer) rusakutawa ora.Yen iku'sstabilizer apik nyoba kanggo nyetel potentiometer ing papan sirkuit.Try giliran searah jarum jam seprapat. Yen ana snganti ora ana semprotang, ingatomisasier kududiganti.

 

3, ngerti misconceptions.jaman saikihumidifier garing:humidifier ultrasonik lan humidifier jinis purifikasi.Humidifier jinis ultrasoniknyambut gaweliwat osilasi frekuensi dhuwur ultrasonik, banyuisatomized dadi 1-5 micron ultra-partikel.And banjurisdisemprotake dening piranti angin.Evenly buyar menyang udhara, lan banjur tekan peran humidification.Jenis humidifier iki disemprotake karo kabut banyu.


Wektu kirim: Apr-08-2022