Nalika iku cocok kanggo nggunakake mesin aromatherapy?

Mesin aromaterapiminangka jinis mesin sing bisa ngresiki hawa njero ruangan.

61sxRvo-OiS._AC_SL1500_

Akeh wong sing seneng.Dadi apa sing ditindakake mesin aromaterapi?Nalika iku cocok kanggo nggunakake?

3

Ayo nuduhake informasi ing ngisor iki.

Apa fungsi mesin aromaterapi?

1, Nggawe udhara njero ruangan dadi seger: Nalika nampa tamu kanggo ngunjungi omah kita, utawa kita mikir mambu ing kamar iku ala, kita bisa nggunakake mesin aromatherapy.

Mangkono kabeh kamar kapenuhan hawa seger, ngresiki hawa.Sampeyan bisa milih: lemon, Yugali lan lenga penting liyane, nanging uga antivirus

Liwat mesin aroma ultrasonik kanggo menehi wewangian kanggo nggawe fr udara

 

2, Nalika kita tetep ing kantor kanggo rapat wektu suwene utawa nindakake sinau meditasi piyambak, kita bisa nggunakakemesin aromaterapi.

Kita bisa ngidini wewangian samar mesin wewangian ultrasonik kanggo nyegerake pikiran.

Ora mung mbantu ningkatake efisiensi kerja, nanging uga mbantu nyuda swasana ati, mulihake sikap positif sing sehat.5, nalika wong lara ing omah: lenga atsiri sing apik bisa ningkatake resistensi manungsa, antivirus, sterilisasi, kanggo nyegah transmisi menyang wong liya.Pilih saka minyak atsiri kayata wit teh, godhong Rovessa, lan Yugali.

5

3, Ngaso sadurunge turu: Ing pungkasan dina sibuk, kita pengin ngendhokke.Liwat mesin aromaterapi ultrasonik nggawa bledosan wewangian supaya sampeyan rumangsa santai lan kepenak.

3

 

4, Self-care ing omah: ing omah kanggo nindakake yoga utawa latihan mulet lan latihan prasaja liyane, diiringi ultrasonikmesin aromaterapiaroma kanggo ngrasakake ruang lan pikiran perabot sing diresiki.

mesin A. aromatherapy cocok kanggo aran anteng lan nyaman.Ing wayah wengi, dupa dianjurake kanggo nggunakake sawetara lenga penting sing luwih santai: lavender, jeruk manis lan liya-liyane.

B. ing omah nalika nindakake olah raga: ing omah kanggo nindakake yoga utawa latihan peregangan lan latihan prasaja liyane, diiringi aroma amplifier ion negatif kanggo ngrasakake ruang lan pikiran sing diresiki.

C. sampeyan uga bisa muter semedi, nalika dianjurake kanggo nggunakake sawetara: seneng sage, cedar lan penting lengo liyane.

71Qr170J7FL._AC_SL1500_

 

Aromaterapi nduweni akeh fungsi, ing pirang-pirang kasus uga bisa mbantu kita santai.Dadi kanca-kanca sing ditresnani, ayo miwiti nggunakake!


Wektu kirim: Apr-27-2022