FAKTA HARI IBU & HADIAH DIFFUSER AROMA

Dina Ibu minangka preian musim semi sing penting kanggo ngrayakake ibu lan kabeh katresnan sing dituduhake karo sampeyan.mesthi,

Dina Ibu bisa dirayakake karo ibu, garwane, ibu tiri, utawa tokoh ibu liyane, nanging kanggo nyenengake,

Aku mung arep nggunakake "ibu" kanggo liyane blog iki.Ayo padha ngrayakake Hari Ibu

Kasunyatan sing sampeyan kudu ngerti banjur entuk hadiah paling apik kanggo Dina Ibu.

Mother

Kapan dirayakake hari ibu?
Dina Ibu 2021 yaiku tanggal 9 Mei 2021. Saben dina Minggu kaping pindho ing wulan Mei tansah dirayakake.Upacara tradhisional Hari Ibu

kalebu kembang, kertu, peparingé gawenan tangan saka dicekel bocah lan cah anom, lan sarapan krasan.Dina Ibu sing luwih canggih

prayaan kalebu brunch metu ing Restaurant becik lan peparingé cantik kanggo nuduhake ibu sing Care.

KAPI DIWIWI HARI IBU?
Dina Ibu diwiwiti tanggal 10 Mei 1908 ing Grafton, Virginia Kulon dening Anna Jarvis kanggo ngurmati almarhum ibune Ann, sing tilar donya ing taun 1905.

Ann Jarvis, ibune Anna, ngentekake akeh uripe kanggo mulang ibu-ibu liyane babagan carane luwih becik ngurus anak-anake kanggo nyuda angka kematian bayi.

Acara kasebut dadi hit lan disusul acara ing Philadelphia, ing ngendi ewonan wong njupuk liburan.

Dina Ibu dadi preian nasional ing taun 1914, enem taun sawisé acara pisanan ing Virginia Kulon.Iki nalika Minggu kaping pindho ing tradhisi Mei diwiwiti.

Iki ditandatangani dadi kapasitas resmi ing Presiden Woodrow Wilson.

Mesthine, iki nem taun sadurunge hak pilih wanita diratifikasi ing sangisore Presiden sing padha, sing ngomong kanggo milih ing taun 1920.

42166d224f4a20a4c552ee5722fe8624730ed001

Nanging karya Anna Jarvis lan Presiden Wilson diprakirakake dening pujangga lan penulis, Julia Ward Howe.Howe promosi "Hari Perdamaian Ibu" ing taun 1872.

Iki minangka cara kanggo ningkatake perdamaian kanggo aktivis anti-perang wanita.Gagasane wong wadon kumpul kanggo ngrungokake khutbah,

nembangake kidung, ndedonga, lan menehi karangan kanggo ningkatake perdamaian (National Geographic).

KEMBANG APA SING PALING BAGUS KANGGO HARI IBU?

Anyelir putih minangka kembang resmi Dina Ibu.Ing Dina Ibu asli ing taun 1908,

Anna Jarvis ngirim 500 anyelir putih menyang gereja lokal kanggo ngurmati ibune.

Dheweke dipetik ing wawancara taun 1927 mbandhingake bentuk kembang kasebut karo katresnane ibu: "Anyelir ora ngeculake kelopak,

nanging ngrangkul dheweke nganti mati, lan uga ibu-ibu ngrangkul anak-anake, ibune tresna ora bakal mati.

(National Geographic).Sampeyan mesthi bisa menehi anyelir putih kanggo ibu ing Dina Ibu iki,

nanging ibu utawa garwane sampeyan duwe kembang favorit dhewe sing bisa dadi pilihan sing luwih disenengi.

Sawise kabeh, bagean gedhe saka katresnan iku ngerti wong sing sampeyan peduli.

5483 (3)

Hadiah Hari Ibu Universal kalebu perhiasan (mung nyetel supaya pas karo gayane!), Piyama lan sandhangan sing nyaman,Diffuser Aromalan canvases lan pengalaman.

Ing kulawarga, pengalaman kaya sarapan bareng, nekani pesta "Anggur lan Sip", ngulandara lokal,

lan malah mung lelungan blanja butik kabeh bisa dadi peparingé gedhe kanggo ibu.

Koyo luwih apik babagan pengalaman Hari Ibu iki?Njaluk hadiah kanggo ibu bisa dadi angel, nanging ora kudu!

Ibu mung pengin nglampahi wektu karo sampeyan lan hadiah sampeyan mung minangka gambaran fisik sing apik babagan carane sampeyan tresna marang dheweke.

Coba papan blanja lokal lan dukung bisnis cilik yen sampeyan bisa!


Wektu kirim: Apr-22-2022