Kepiye cara nggunakake diffuser aroma utawa humidifier kanthi rinci?

Kepiye carane nyetel mode kabut kanthi timer mati?


lengadiffuserbakal otomatis mati nalika banyu ora cukup kanggo nglindhungi saka kang diobong metu.

3

Pisanan pencet tombol daya: Kanggo miwiti mode semprotan terus
Kapindho pencet tombol daya: Ngalih menyang mode semprotan intermiten
Katelu pencet tombol daya: Setel mati kanthi otomatis sawise siji jam
Kaping papat penet tombol daya: Setel mati kanthi otomatis sawise rong jam
Pencet pungkasan tombol daya: Pateni

Carane nyetel lampu romantis?

61bZ42ycpnL._AC_SL1000_

Pisanan pencet tombol cahya: Kanggo miwiti lampu warni sing narik kawigaten
Kapindho pencet tombol cahya: Kanggo milih werna cahya cocok lan padhange
Pencet kaping telu tombol lampu: Kanggo ngganti warna cahya (Sawise milih warna cahya sing disenengi, penet maneh bisa nambah padhange)
Pencet dawa tombol cahya: Kanggo mateni efek cahya

Mangga dicathet:

Jumlah banyu sing ditambahake kudu luwih murah tinimbang tingkat banyu maksimal.
Mangga ora mbukakhumidifierfungsi tanpa banyu.Diffuser iki uga bisa digunakake minangka Lampu Malam Desktop LED.
Yen tangki banyu duwe banyu, aja nganti mudhun nalika digunakake supaya banyu ora bocor.

1

Tips njaga:
Mangga tetep garing lan simpen ing panggonan sing garing yen sampeyan ora perlu nggunakake kanggo sawetara wektu.
Mangga priksa manawa tangki banyu ana banyu sadurunge nguripake diffuser.
Disaranake ngganti banyu saben dina kanggo nyegah pertumbuhan bakteri.\

5


Wektu kirim: Apr-29-2022