Getter's Aroma diffusers lan humidifiers

Seneng PSYCHOAROMATHERAPY ILMIAH lan KROMOTERAPI

SINERGI AROMATIC ing ngarep.Kita nampilake pangembangan paling anyar ing Ddfusores lan humidifiers Getter's Aroma.

DIFFUSER GETTER

The GETTER'S DIFFUSER pentingdiffuser lengangidini molekul aromatik saka lenga atsiri utawa campuran bisa disebar liwat udhara,
milih volatilitas kanthi cara alami.Cara difusi iki ora nate panas lenga atsiri, sing bisa ngowahi sifate.
Bayangake yen sampeyan lagi mlaku-mlaku liwat lapangan lavender utawa mlaku-mlaku ing padang rumput alpine ...
Sambungake karo alam paling murni saka omah lan… nikmati kesejahteraan!

 

KARAKTERISTIK PRODUK:

- Tanpa banyu: ora cocog karo banyu.Iku tetep úa saka lenga atsiri murni utuh ing udhara lan diffuses ambune.
Ora perlu banyu.Luwih resik lan luwih praktis tinimbang diffuser ultrasonik normal.

- Ora dadi panas: teknologi kondensasi majeng.Minyak atsiri ora overheat utawa diobong.
Njaga komposisi molekul saka minyak atsiri tetep utuh.Iku banget efektif ing diffusing ambu sakalenga pati.

87606
- Keamanan: diffuser diuji babagan masalah keamanan.
- Konsumsi daya ing ngisor 6W.Iku hemat energi lan aman.
- Artistik: 100% kaca buatan tangan.Desain unik lan elegan.
- Sawise 15-20 menit operasi, lenga bakal nyebar ing radius 20-30 m3.

ISI:
Isine 4 bagean: alas kayu, abotol spray kaca, nozzle semprotan lan adaptor.

SIFAT lan indikasi:
• Gunakake piranti karo adaptor sing kasedhiya.
• Proses difusi kanthi nebulisasi kadhemen.
• Nggabungake owah-owahan cahya kanggo macem-macem werna.
• standar CE.

Essential'Mist - Humidifier + Kromoterapi
Diffuser -humidifier aromaterapising nggunakake gelombang ultrasonik kanggo langsung nguap banyu lan minyak atsiri.
Ngasilake kabut seger lan wangi sing ngresiki lan ngimbangi lingkungan lan nyedhiyakake tingkat kelembapan sing optimal.

Minyak atsiri nahan kabeh sifat amarga metode difusi GETTER'MIST, sing nyurung ing bentuk mikropartikel, tanpa dadi panas.

Desain sing elegan · Lampu LED (7 warna) · KUAT · SENENG

 51bDMsc1lvL._SL1100_

 FITUR

Gampang operasi
Lampu LED (7 werna): luwes kanggo cahya alus utawa padhang lan ing mode terus-terusan utawa cycled
Auto shut-off: Nalika banyu kurang, ingdiffuserotomatis mati kanggo nyegah karusakan
tank banyu 80ml
Didhukung dening kabel pangisi daya USB
Tegangan: 230V ~ 50 Hz 120 mA
standar CE
Ing Getter'arôms, kita nggunakake minyak esensial alami kanggo nggawe penyegar udara alami.
Penyegar udara ora ngemot senyawa organik sing molah malih (VOC) utawa produk aerosol.

51qIG4C5YJL._AC_SL1000_


Wektu kirim: Apr-20-2022